Perspectief in uw carrière en inkomen                                                     bel ons: 06 - 172 86 698     
Kansrijke carrière | Veelbesproken thema |  Heft in eigen handen nemen

Opnieuw starten met een baan of een eigen bedrijf; ga d’r maar aan staan: dat valt vaak niet mee. Zeker wanneer er een langere periode zonder werk aan vooraf is gegaan.

 

“Het heft in eigen hand nemen vergt moed en doorzettingsvermogen. In het overheidsrapport van de WRR “Weten is nog geen doen” staat duidelijk beschreven dat niet alleen denkvermogen hierbij een rol speelt, maar juist ook het doe-vermogen. Wij helpen u op beide terreinen om weer vanuit eigen kracht en perspectief met beide benen op de grond te staan en zelf het stuur in handen te nemen voor uw carrière.”  

Alleen al het vinden van de juiste vacatures en mogelijkheden, maar daarna ook het solliciteren en daadwerkelijk starten. Uzelf goed presenteren tussen ál die andere mensen die diezelfde baan ook willen hebben.

Daar kunt u advies van mensen die dit werk al jaren doen goed bij gebruiken; zoals de coaches van JIJENWIJ, die er voor kunnen zorgen dat de keuze op u valt. Ook als u niet de meest voor de hand liggende sollicitant zou zijn, bijvoorbeeld wegens gezondheidsproblemen. Dat lukt dankzij ons actieve netwerk met werkgevers en hun HR- of personeelsmanagers.

En als we dan samen door die sollicitatieprocedure zijn gekomen en het komt tot een daadwerkelijke start in een nieuwe baan,  dan kunt u nog steeds volledig op ons terugvallen. Zoals met  een aantal nazorg-gesprekken, job-coaching, en assistentie op de werkplek. Alles om er voor te zorgen dat de nieuwe job een duurzaam succes wordt.


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een expert van onze groepspraktijk is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.


Fijn om te weten

Waar nuttig en/of nodig werkt JIJENWIJ samen met UWV’s, gemeenten en werkgevers. Soms wordt u door deze instanties aan ons doorverwezen.