Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    
Kansrijke carrière | Veelbesproken thema |  Van werkloos naar werkplek

JIJENWIJ gaat u weer ‘werkfit’ maken, zodat klaar bent voor een frisse start op de arbeidsmarkt. Voortvarend, maar wel in uw eigen tempo.

 

“Dagelijks zien wij dat mensen vastlopen in hun leven door meervoudige oorzaken. Verlies van baan met als gevolg een financieel zwakkere basis en gebrek aan levensperspectief. Dat brengt stress met zich mee en zie hier de vicieuze cirkel waar u in terecht kunt komen. Van verdere fysieke klachten, andere eet- en leefpatronen. Noem maar op. Door met ons in gesprek te gaan, kunt u het perspectief op zaken herpakken en de cirkel doorbreken.” 

Samen met het UWV helpen wij u weer op weg naar een baan; we maken u -zoals dat heet- ‘werkfit’.

Op basis van onze gesprekken met u schrijven we een persoonlijk re-integratieplan. Daarin staat wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld  in samenwerking met onze collega’s van JIJENWIJ Gezondheid werken aan het veranderen van uw leefstijl of het verhelpen van fysieke en mentale klachten. En zetten we de financieel adviseurs in om inkomsten en uitgaven weer in goede balans te krijgen.

Ook gaan we u helpen bij het opdoen van werkervaring en arbeidsritme. Vaak met vrijwilligerswerk, soms een proefplaatsing bij een bedrijf. Belangrijke stappen richting een echte baan.

Als laatste stap zorgen we voor een frisse persoonlijke presentatie, met uw (nieuw verworven) talenten en competenties. Belemmeringen die u mogelijk nog heeft nemen we weg, of maken we hanteerbaar. Dan zijn we er klaar voor om u voor te stellen aan ons uitgebreide werkgeversnetwerk.


Bekijk uw leven eens vanuit een ander perspectief

Naast de JIJENWIJ groepspraktijk heeft JIJENWIJ ook specialisten in huis voor carrière-vraagstukken en voor passend financieel advies. Het aanwenden van deze expertises is zeker aan te raden in een situatie van werkloosheid. Het doorbreken van de negatieve cirkel pakken we zodoende bij de kern aan. Neem gerust een kijkje:

Ontzorgen door passend financieel advies

Optimale gezondheid door persoonlijke zorg

 


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een expert van onze groepspraktijk is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.


Fijn om te weten

Waar nuttig en/of nodig werkt JIJENWIJ samen met UWV’s, gemeenten en werkgevers. Soms wordt u door deze instanties aan ons doorverwezen.

Ook zijn wij aangesloten bij Blik op Werk, het keurmerk voor onder meer re-integratie professionals.