Perspectief in uw carrière en inkomen                                                     bel ons: 06 - 172 86 698     
Kansrijke carrière | Veelbesproken thema |  Van werkloos naar werkplek

JIJENWIJ gaat u weer ‘werkfit’ maken, zodat klaar bent voor een frisse start op de arbeidsmarkt. Voortvarend, maar wel in uw eigen tempo.

 

“Dagelijks zien wij dat mensen vastlopen in hun leven door meervoudige oorzaken. Verlies van baan met als gevolg een financieel zwakkere basis en gebrek aan levensperspectief. Dat brengt stress met zich mee en zie hier de vicieuze cirkel waar u in terecht kunt komen. Van verdere fysieke klachten, andere eet- en leefpatronen. Noem maar op. Door met ons in gesprek te gaan, kunt u het perspectief op zaken herpakken en de cirkel doorbreken.” 

Samen met het UWV helpen wij u weer op weg naar een baan; we maken u -zoals dat heet- ‘werkfit’.

Op basis van onze gesprekken met u schrijven we een persoonlijk re-integratieplan. Daarin staat wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld  in samenwerking met één van onze partners werken aan het veranderen van uw leefstijl of het verhelpen van fysieke en mentale klachten. Dat geldt ook voor inkomsten en uitgaven weer in goede balans krijgen.

Ook gaan we u helpen bij het opdoen van werkervaring en arbeidsritme. Vaak met vrijwilligerswerk, soms een proefplaatsing bij een bedrijf. Belangrijke stappen richting een echte baan.

Als laatste stap zorgen we voor een frisse persoonlijke presentatie, met uw (nieuw verworven) talenten en competenties. Belemmeringen die u mogelijk nog heeft nemen we weg, of maken we hanteerbaar. Dan zijn we er klaar voor om u voor te stellen aan ons uitgebreide werkgeversnetwerk.


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een expert van onze groepspraktijk is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.


Fijn om te weten

Waar nuttig en/of nodig werkt JIJENWIJ samen met UWV’s, gemeenten en werkgevers. Soms wordt u door deze instanties aan ons doorverwezen.