Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    
Kansrijke carrière | Veelbesproken thema |  De loopbaancoach, uw steun en toeverlaat

Iedereen is op een gegeven moment wel toe aan iets anders.

 

“De oorzaken van dit soort verandering zijn legio: bijvoorbeeld als het gevoel ontstaat dat kennis en ervaring niet meer tot hun recht komen op uw huidige werkplek. Doordat u niet goed overeind kunt blijven op de werkvloer. Of het simpelweg tijd is voor een heel nieuwe uitdaging. Maar ook kunnen veranderingen in het bedrijf u dwingen om van baan te wisselen.”  

 

Wat de reden ook mag zijn, voor uzelf en voor werkgevers is het goed om te weten wat u (nog meer) in huis heeft, welke competenties u verder kunt ontwikkelen in deze of een andere functie. Zodat u optimaal kunt presteren. En bovenal met plezier naar uw werk gaat.

 

Kom daarom eens langs bij JIJENWIJ en ontdek samen met de loopbaancoach uw mogelijkheden. Misschien zelfs nieuwe talenten. Onze professionals nemen alle tijd om u verder op weg te helpen.  Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen voor het maken van een persoonlijk ontwikkelplan, een op uw “lijf” geschreven plan van aanpak voor uw toekomst. Aan de hand van dit plan, wordt de inzet van uw persoonlijke loopbaancoach beschreven. U kunt vervolgens altijd een beroep doen. Bijvoorbeeld op momenten dat u even steun nodig heeft, of -belangrijker nog- als er zich een kans voor u op de arbeidsmarkt voordoet.

Uw loopbaancoach motiveert en inspireert u om het beste uit uzelf te halen. Onderzoek naar uw competenties is een vast onderdeel van onze aanpak. Om deze vaardigheden een extra duw in de rug geven.

 


Bekijk uw leven eens vanuit een ander perspectief

Naast de JIJENWIJ groepspraktijk heeft JIJENWIJ ook specialisten in huis voor carrière-vraagstukken en voor passend financieel advies. Het aanwenden van deze expertises is zeker aan te raden in een situatie van werkloosheid. Het doorbreken van de negatieve cirkel pakken we zodoende bij de kern aan. Neem gerust een kijkje:

Ontzorgen door passend financieel advies

Optimale gezondheid door persoonlijke zorg

 


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een expert van onze groepspraktijk is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.


Fijn om te weten

Waar nuttig en/of nodig werkt JIJENWIJ samen met UWV’s, gemeenten en werkgevers. Soms wordt u door deze instanties aan ons doorverwezen.

Ook zijn wij aangesloten bij Blik op Werk, het keurmerk voor onder meer re-integratie professionals.