Perspectief in uw carrière en inkomen                                                     bel ons: 06 - 172 86 698     

Freelance re-integratie specialist(en)

article by: at: 30th jul 2019 under: Vacature, Werk

Zoals het UWV zegt: “eerst Werkfit maken en dan Naar werk”. Dat doet JIJENWIJ in het breedst mogelijke kader. Wij staan aan de kant van de klant en beoordelen voortdurend de mentale en fysieke weerbaarheid.

Als re-integratie professional bent u de coach voor de klant. Samen met hem of haar maakt u een Persoonlijk Ontwikkel Plan. U zet de lijnen in de organisatie uit en u houdt nauwgezet contact met uw klanten. U stemt af met onze achterban, zoals bijvoorbeeld DWI, UWV, werkgever.

In het wekelijks case management overleg kunt u de status bespreken van al uw klanten. wij hebben een online real-time klantvolgsysteem waarin u alles terug kunt vinden. Zelf houdt u op dagbasis de voortgang bij in dit systeem.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Uitstekende omzetverdeling tussen JIJENWIJ Werk en u. Onder onze verantwoordelijkheid voert u volledige trajecten uit, maar het kan ook zo zijn dat u op trajectonderdelen wordt ingezet. Echter, het zal geen eenrichtingsverkeer zijn. We verwachten dat u een netwerk heeft, pro-actief en ondernemend bent en dat u kennis deelt. Wij geloven in een volwaardig partnership.

Zin in? Solliciteer dan via onderstaand contactformulier.

[contact-form-7 id=”2936″]
[contact-form-7 id=”4279″]