Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    

KORT DOOR DE BOCHT

We zijn een professioneel advieskantoor op het gebied van geld, werk en gezondheid. Door onze eigenzinnige visie waarin de klant en zijn behoeften altijd centraal staan, groeien wij gestaag.

De organisatiestructuur is compact en flexibel. Onze cultuur kenmerkt zich door professionaliteit, doortastendheid, humor en ondernemerschap.

Komt u bij ons werken?

Heeft u talent en ambitie? Prachtig, maar niet genoeg. JIJENWIJ zoekt boven alles mensen die met passie hun werk doen.

Commercieel Financieel Toptalent

,

Wij zijn voortdurend op zoek naar financieel adviseurs die zich thuis voelen bij onze visie en formule. U krijgt een opleiding en een persoonlijke coach toegewezen, die zelfs met u meegaat in een aantal adviesgesprekken. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. U krijgt [...]

Freelance re-integratie specialist(en)

,

Zoals het UWV zegt: “eerst Werkfit maken en dan Naar werk”. Dat doet JIJENWIJ in het breedst mogelijke kader. Wij staan aan de kant van de klant en beoordelen voortdurend de mentale en fysieke weerbaarheid. Als re-integratie professional bent u de coach voor de klant.

Marketing & Communicatie medewerk(st)er

,

Op ons hoofdkantoor zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe Marketing & Communicatie collega. In gemiddeld drie dagen per week ben jij de spin in het web voor het bedenken en uitvoeren van doeltreffende campagnes op klantgroepen.