Perspectief in uw carrière en inkomen                                                     bel ons: 06 - 172 86 698     

Heb je een WIA/WAJONG/ZW of WAO uitkering en sta je te popelen om weer aan het werk te gaan?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom met ons in contact en samen beoordelen wij de mogelijkheden om een reintegratie traject te starten en zelfs een baangarantie met elkaar af te spreken.

ACHTERGRONDEN

Bij JIJENWIJ zitten we nooit stil. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare partner van UWV’s voor het “Werkfit maken” en “Naar Werk brengen” van mensen die onverhoopt werkloos zijn geraakt.

Kandidaten worden door de UWV kantoren aan ons toegewezen. Na een zogeheten ‘klik” gesprek wordt beoordeeld of de samenwerking succesvol zal zijn. Dat beoordeel jij en dat beoordelen wij. Met trots mogen we stellen dat maar liefst 95% van de kandidaten voor ons kantoor kiezen.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een stevige reputatie. Onze werkwijze en succesvolle uitstroom is bij de UWV’s zeker niet ongemerkt gebleven en daar kan jij nu van profiteren.

Want, we gaan langzaamaan de rollen omdraaien. Als jij gemotiveerd bent om weer aan de slag te gaan binnen jouw mogelijkheden, dan zorgen wij ervoor dat jouw dossier actief onder de aandacht komt van het UWV waar je bent aangesloten.

Samen gaan we een reintegratie traject in. Maar niet zomaar.

DE VOORDELEN VAN JIJENWIJ WERK

1. We doen samen een stevige intake waarin we beoordelen waar jouw mogelijkheden liggen en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

2. Je krijgt een vaste coach toegewezen die het hele traject jouw begeleider blijft. Hij of zij verzorgt alle benodigde communicatie naar het UWV en -belangrijker nog- kijkt naar jouw mentale en fysieke mogelijkheden om weer aan de slag te kunnen.

3. Zodra jij eraan toe bent, krijg je van ons een baangarantie en kom je bij ons in dienst.

4. Je wordt  gedetacheerd op diverse werkplekken gedurende een aantal jaren.

5. Als je in dienst wilt gaan bij een van de opdrachtgevers, dan is dat mogelijk.

 

Het grote voordeel van onze aanpak is dat je bij ons een arbeidscontract hebt. Je bent dus aan het werk. Door de diverse leerervaringen kunnen wij samen beoordelen wat het beste bij je past.

 

INTERESSANT?

Vul onderstaande formulier in en we trekken de agenda’s voor een eerste kennismaking. Wij vragen naar een actueel ervaringsoverzicht van jou.

 

[contact-form-7 id=”2936″ title=”Vacature”]