Perspectief in uw carrière en inkomen                                                     bel ons: 06 - 172 86 698     

U wilt reïntegreren en mag zelf een keuze maken welk bedrijf het beste bij u past.

 

“Wij begrijpen dat re-integreren op de arbeidsmarkt een spannend proces is; zeker als u er langdurig uit bent geweest. Onze werkcoach neemt in een kennismakend gesprek uw situatie door. Dat noemen wij een “klik”-gesprek. Dat kan bij ons op kantoor zijn, of ergens anders waar dat voor u prettig is. In het gesprek komt naar boven wat uw wensen zijn; hierbij staat u als individu centraal. Verandering van perspectief door met een coach een traject door te gaan, leidt tot ruimte en inspiratie in plaats van dat u zich het lijdend voorwerp voelt van externe omstandigheden.”

Even voorstellen

Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn JIJENWIJ Werk. Met Marc den Daas en Martijn Hondema als voortrekkers. Het vak van reïntegreren zit in ons bloed. We doen het al meer dan twintig jaar.

Wij weten dat reintegratie een duurzaam proces moet zijn. Het feit dat u nu in een situatie van werkloosheid zit, heeft een aanleiding en een gevolg. Het leven is veranderd: de inkomenssituatie leidt tot vragen en twijfels. Dat is weer een basis voor zorgen. Al met al is daarmee uw maatschappelijke weerbaarheid er niet beter op geworden. Wij beseffen ons dat terdege.

Dagelijks begeleiden wij onze klanten hierin. Dat beperkt zich niet tot uitsluitend re-integratiediensten. Wij kijken veel verder. Daarom zijn wij onderdeel van JIJENWIJ adviesgroep: wij staan u ook bij op terreinen die wellicht voor u belangrijk zijn: financieel, mentaal en fysieke behandelprogramma’s. Een maatwerk aanpak die ertoe leidt dat u kan terugvallen op specialisten en stap voor stap weer onbezorgd toe kan groeien naar een carrière.

U kunt via nevenstaand formulier een vrijblijvend “klik”-gesprek aanvragen. Samen kunnen we dan beoordelen of wij bij elkaar passen en tot succes kunnen komen. Wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. Met enige trots mogen we stellen dat “zien geloven is”. In ons kantoor wordt u op uw gemak gesteld. De JIJENWIJ formule is een mensgerichte omgeving. Kandidaten die een gesprek voeren met ons, kiezen in 80% van de gevallen ook voor ons. Een feit waar wij trots op zijn.


Als we met elkaar aan de slag gaan; wat gebeurt er dan? 


Ons advies aan u: het persoonlijk ontwikkelplan

Als de toon van het klik-gesprek u bevalt, werken wij een persoonlijk ontwikkelplan uit, waarin staat wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen. De noodzakelijke correspondentie naar het UWV, de gemeente of de huidige werkgever, nemen wij ook voor onze rekening. Het is namelijk meestal zo dat een van deze partijen voor uw traject het budget beschikbaar stelt. Correspondentie wordt uiteraard altijd eerst met u doorgenomen. U zet er ook zelf uw handtekening onder. Uw werkcoach is uw vaste aanspreekpunt voor het gehele traject zoals beschreven in uw ontwikkelplan.

Stapje voor stapje uw toekomstperspectief invullen

Het persoonlijk ontwikkelplan is geheel op uw “lijf” geschreven. Het is een proces waarin wij u helpen bij het opdoen van werkervaring en om in een werkritme te komen. Dit kan zijn met vrijwilligerswerk of met een proefplaatsing bij een bedrijf. Dit zijn belangrijke stappen in de richting van een nieuwe baan.

Maar daar blijft het niet bij: het ontwikkelen van competenties is minstens zo belangrijk. Voor uzelf en voor werkgevers is het goed om te weten wat u (nog meer) in huis heeft, welke competenties u verder kunt ontwikkelen in uw toekomstige functie. Zodat u optimaal kunt presteren. En bovenal met plezier naar uw werk gaat.

Als laatste stap zorgen we voor een frisse persoonlijke presentatie van uw (nieuw verworven) talenten en competenties. Belemmeringen die u mogelijk nog hebt, nemen we weg of maken we hanteerbaar. Dan zijn we er klaar voor om u voor te stellen aan ons uitgebreide werkgeversnetwerk. We kijken hierbij niet alleen naar beschikbare vacatures, maar zoeken naar een baan die bij u past. Als u zelf al een soort bedrijf in gedachten hebt, dan gaan we daarnaar voor u op zoek.


Blijven(d) samenwerken

Ook na uw definitieve plaatsing in een nieuwe functie, houden wij periodiek even de vinger aan de pols. Gaat alles nog zoals gepland of gehoopt? In iedere fase van uw carrière kunt u terecht bij uw JIJENWIJ werkcoach. Samen zorgen we ervoor dat u met fris perspectief aan de slag blijft.



Fijn om te weten

Waar nuttig en/of nodig werkt JIJENWIJ samen met UWV’s, gemeenten en werkgevers. Soms wordt u door deze instanties aan ons doorverwezen.

Ook zijn wij aangesloten bij Blik op Werk, het keurmerk voor onder meer re-integratie professionals.


Een klik gesprek plannen?

Bel ons op 

020-671 40 40