Perspectief in uw carrière en inkomen                                                     bel ons: 06 - 172 86 698     

JIJENWIJ Werk zoekt

FREELANCE RE-INTEGRATIE PROFESSIONALS

Zoals het UWV zegt: “eerst Werkfit maken en dan Naar werk”. Dat doet JIJENWIJ in het breedst mogelijke kader. Wij staan aan de kant van de klant en beoordelen voortdurend de mentale en fysieke weerbaarheid.

Als re-integratie professional bent u de coach voor de klant. Samen met hem of haar maakt u een Persoonlijk Ontwikkel Plan. U zet de lijnen in de organisatie uit en u houdt nauwgezet contact met uw klanten. U stemt af met onze achterban, zoals bijvoorbeeld DWI, UWV, werkgever.

In het wekelijks case management overleg kunt u de status bespreken van al uw klanten. wij hebben een online real-time klantvolgsysteem waarin u alles terug kunt vinden. Zelf houdt u op dagbasis de voortgang bij in dit systeem.

 

WAT BIEDEN WIJ?
Uitstekende omzetverdeling tussen JIJENWIJ Werk en u. Bijna vervelend om het over geld te hebben, onze passie ligt in het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van onze klanten. Maar uiteraard moeten wij zelf ook leven.

Wij nemen opdrachten aan en geven complete klantdossiers aan u. Het kan ook zo zijn dat u op onderdelen ingezet wordt. Echter, dat mag geen eenrichtingsverkeer zijn. We verwachten wij dat u een netwerk heeft en dat u kennis deelt. Wij geloven in een volwaardig partnership.

Zin in? Solliciteer dan via onderstaand contactformulier.

KORT DOOR DE BOCHT

We zijn een professioneel advieskantoor op het gebied van geld, werk en gezondheid. Door onze eigenzinnige visie waarin de klant en haar behoeften altijd centraal staan, groeien wij gestaag.

De organisatiestructuur is compact en flexibel. Onze cultuur kenmerkt zich door professionaliteit, doortastendheid, humor en ondernemerschap.

Heeft u talent en ambitie? Prachtig, maar niet genoeg. JIJENWIJ zoekt boven alles mensen die met passie hun werk doen.

[contact-form-7 id=”2936″]
[contact-form-7 id=”4279″]