BEL GRATIS: 0800 2025

WEER AAN DE SLAG

Opnieuw starten met een baan of een eigen bedrijf; ga d’r maar aan staan -dat valt vaak niet mee. Zeker wanneer er een langere periode zonder werk aan vooraf is gegaan.

Alleen al het vinden van de juiste vacatures en mogelijkheden, maar daarna ook het solliciteren en daadwerkelijk starten. Jezelf goed presenteren tussen ál die andere mensen die diezelfde baan ook willen hebben.

Daar kunt u advies van mensen die dit werk al jaren doen goed bij gebruiken; zoals de coaches van JIJENWIJ, die er voor kunnen zorgen dat de keuze op u valt. Ook als u niet de meest voor de hand liggende sollicitant zou zijn, bijvoorbeeld wegens gezondheidsproblemen. Dat lukt dankzij ons actieve netwerk met werkgevers en hun HR- of personeelsmanagers.

En als we dan samen door die sollicitatieprocedure zijn gekomen en het komt tot een daadwerkelijke start in een nieuwe baan,  dan kunt u nog steeds volledig op ons terugvallen. Zoals met  een aantal nazorg-gesprekken, job-coaching, en assistentie op de werkplek. Alles om er voor te zorgen dat de nieuwe job een duurzaam succes wordt.

Wilt u meer weten? Vraag het ons in een persoonlijk gesprek.

JA, IK MAAK NU EEN AFSPRAAK!

IK WIL GRAAG:

FIJN OM TE WETEN

Waar nuttig en/of nodig werkt JIJENWIJ  samen met UWV's, gemeenten en werkgevers. Soms wordt u door deze instanties aan ons doorverwezen.

Voornaam

Mijn telefoonnummer

Tussen (tijdvak):


Voornaam

Achternaam

Mijn telefoonnummer

Bel me op (datum)

Tussen (tijdvak):

IK WIL GRAAG:

FIJN OM TE WETEN

Wij zijn aangesloten bij AFM onder nummer 12041986 en bij KiFiD onder nummer 300.015487. We staan onder nummer 58271945 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Meer informatie over onze diensten (PDF):
Algemeen | Vermogen | Risico | Hypotheek