BEL GRATIS: 0800 2025

LOOPBAANCOACH

Iedereen is op een gegeven moment wel toe aan iets anders.  Bijvoorbeeld als het gevoel ontstaat dat kennis en ervaring niet meer tot hun recht komen op uw huidige werkplek. Doordat u niet goed overeind kunt blijven op de werkvloer. Of het simpelweg tijd is voor een heel nieuwe uitdaging. Maar ook kunnen veranderingen in het bedrijf u dwingen om van baan te wisselen.

Wat de reden ook mag zijn, voor uzelf en voor werkgevers is het goed om te weten wat u (nog meer) in huis heeft, welke competenties u verder kunt ontwikkelen in deze of een andere functie. Zodat u optimaal kunt presteren. En bovenal met plezier naar uw werk gaat.

Kom daarom eens langs bij JIJENWIJ Werk en ontdek samen met de loopbaancoach uw mogelijkheden. Misschien zelfs nieuwe talenten. Onze professionals nemen alle tijd om u verder op weg te helpen. Een eerste gesprek kost -en verplicht u tot- niets. U bent van harte welkom.

JA, IK MAAK NU EEN AFSPRAAK!

IK WIL GRAAG:

FIJN OM TE WETEN

Waar nuttig en/of nodig werkt JIJENWIJ  samen met UWV's, gemeenten en werkgevers. Soms wordt u door deze instanties aan ons doorverwezen.

Voornaam

Mijn telefoonnummer

Tussen (tijdvak):


Voornaam

Achternaam

Mijn telefoonnummer

Bel me op (datum)

Tussen (tijdvak):

IK WIL GRAAG:

FIJN OM TE WETEN

Wij zijn aangesloten bij AFM onder nummer 12041986 en bij KiFiD onder nummer 300.015487. We staan onder nummer 58271945 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Meer informatie over onze diensten (PDF):
Algemeen | Vermogen | Risico | Hypotheek