Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    
Optimale gezondheid | Veelbesproken thema |  Van uw stress afkomen

Als stress een bepalende factor wordt in uw leven, is het belangrijk uit de vicieuze cirkel te komen.

“Stress. Op zich is er eigenlijk helemaal niets mis mee. Het lichaam maakt in een mum van tijd stoffen aan om ons in staat te stellen om alert te zijn en de juiste reactie te bedenken. Een bruikbaar systeem om kortdurende ‘bedreiging’ de baas te kunnen.”

Stress kan zelfs worden gestimuleerd. Bijvoorbeeld door te kijken naar die enge film of een ritje in die indrukwekkende rollercoaster. Dan levert het een kick op en ervaren we de positieve kant van stress: uitdaging, verandering en groei. Echter, als de stress chronisch wordt gaat het fout. Er is steeds minder onderscheid tussen denkbeeldige en echte bedreigingen. En er is onvoldoende tijd om bij te komen. Dat leidt tot uitputting door onder meer angst- en onrustgevoelens, vermoeidheid en slapeloosheid. Stress wordt dan een grote sloper. De JIJENWIJ Gezondheid groepspraktijk haalt u uit de negatieve spiraal door met stressreductie stap voor stap uw levenspatroon aan te passen. Van meditatie tot massage. Van acupunctuur tot fysiotherapie. Persoonlijk en in alle rust.


Bekijk uw leven eens vanuit een ander perspectief

Naast de JIJENWIJ groepspraktijk heeft JIJENWIJ ook specialisten in huis voor carrière-vraagstukken en voor passend financieel advies. Neem gerust een kijkje:

Ontzorgen door passend financieel advies

Creëren van nieuwe mogelijkheden in uw werk en inkomen


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een expert van onze groepspraktijk is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.