Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40
Verbeterde vitaliteit | Veelbesproken thema |  Begeleiden naar gezond worden

Wij maken de weg naar herstel zo persoonlijk mogelijk.

 

“Herstellen van ziekte is een reis met een duidelijk doel: een leven te hebben waarin u kunt ondernemen wat u wilt. De medisch begeleiders van JIJENWIJ reizen een poosje met u mee op uw pad naar gezond-zijn. Tot u vindt dat u het (weer) zelf kunt.”

 

De gang langs therapeuten en dokters kost veel tijd en vooral energie. En dan hebben we het nog niet eens over de gevolgen van medicatie gehad. De lijst van redenen is lang en divers: burn-out, pijnklachten, stressklachten, hoofdpijnen, letsel van weke delen, hormonale verstoringen, maag- en darmproblemen, stofwisselingsproblematieken, onbegrepen klachten en psychische klachten.

 

Wij helpen u het medicijngebruik te normaliseren, de ziekteduur te bekorten en/of de gevolgen ervan te verminderen; als aanvulling op al het goeds dat huisarts en ziekenhuis al bieden.  En samen zorgen we ervoor dat de kans om opnieuw ziek te worden zo klein mogelijk wordt; met een grote mate van betrokkenheid.

 

 

 


Bekijk uw leven eens vanuit een ander perspectief

Naast de JIJENWIJ groepspraktijkheeft JIJENWIJ ook specialisten in huis voor carrière-vraagstukken en voor financiële verbeterplannen. Neem gerust een kijkje. Wij vertellen er in een persoonlijk gesprek graag meer over.


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een expert van onze groepspraktijk is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.


Fijn om te weten

Onze specialisten zijn BIG en RGS geregistreerd en aangesloten bij ZHONG, VIT, RBCA en SCAG, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, en de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten.

U kunt onze algemene brochure ook hier direct downloaden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial