Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40
Verbeterde vitaliteit | Veelbesproken thema |  Eet- en leefpatronen verbeteren

Eet- en leefpatronen

 

“Als er één onderwerp is waarover de meningen sterk uiteenlopen, dan is het wel voeding. Er is namelijk helemaal geen strikte scheiding tussen goede en slechte voeding. Immers, wat voor de een weldadig is kan voor een ander schadelijk zijn.”

 

Natuurlijk zijn er heus wel algemene regels voor ons allemaal; de bekende clichés als zoveel mogelijk vers eten, voldoende water drinken, minder gebruik van suikers, zout en verzadigde vetten. De wetenschap heeft zich echter te lang blind gestaard op al die afzonderlijke onderdelen.

De specialisten van JIJENWIJ richten de aandacht liever op uw voedingspatroon, spijsvertering en stofwisseling. Wat, hoeveel en wanneer u eet. Of u de tijd neemt en ervan geniet. Maar ook energieverbruik, erfelijke factoren, uw leeftijd en leefklimaat.

Maatwerk dus, om exact de juiste mix van natuurlijke middelen te kunnen inzetten. Zodat u van lekker eten kunt blijven genieten.

 


Bekijk uw leven eens vanuit een ander perspectief

Naast de JIJENWIJ groepspraktijk heeft JIJENWIJ ook specialisten in huis voor carrière-vraagstukken en voor passend financieel advies. Neem gerust een kijkje:

Ontzorgen door passend financieel advies

Creëren van nieuwe mogelijkheden in uw werk en inkomen

 


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een expert van onze groepspraktijk is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.


Fijn om te weten

Onze specialisten zijn BIG en RGS geregistreerd en aangesloten bij ZHONG, VIT, RBCZ en SCAG, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, en de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten.

U kunt onze algemene brochure ook hier direct downloaden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial