Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    
Optimale gezondheid | Veelbesproken thema |  Gezondheidscheck

Periodiek preventief een controle laten uitvoeren is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld.

“In deze jachtige tijden, wordt maar al te vaak de persoonlijke vitaliteit op een laag pitje gezet. Dat is jammer, want met een periodieke health-check kunt u tijdig mogelijke gezondheidsproblemen voorkomen. Wij hebben een effectief en compact programma samengesteld. “

In Nederland zijn we er misschien niet zo aan gewend, maar in veel landen is de gang naar een specialist voor een preventieve controle, een routine geworden. Wij als Nederlanders hebben er juist zoveel baat bij: het dagelijks leven stelt hoge eisen aan onze geest en ons lichaam. Door jaarlijks even stil te staan bij de persoonlijke vitaliteit wordt u niet alleen bewust van bepaalde eet- en leefpatronen, u krijgt inzicht hoe uw lijf en uw leden ervoor staan.

De health-check start met een goed gesprek waarin u centraal staat. We kijken dus niet alleen naar uw gezondheid, maar ook naar alle aspecten van uw leven die een rol spelen.

Voor wat betreft uw lichamelijke gesteldheid doen wij een aantal van de biomedische metingen die relevant zijn voor u: glucose en cholesterol waarden bloed, zuurstofsaturatie, bloeddruk, temperatuur, gewicht, lengte, BMI, queteletindex, PAL waarde (ruststofwisseling), bewegelijkheid-kracht-coördinatie-evenwicht, geheugen (facultatief), cortisolwaarden, mineralentest via het haar.

De uitslagen van de meeste metingen bespreken wij direct met u. Mocht er aanleiding toe zijn, dan wordt uw situatie eventueel in ons multidisciplinair overleg besproken. De uitslagen van de health-check worden u aangeboden in een heldere grafische samenvatting. Op een schaal van 1-10 presenteren wij u uw “gezondheidstoestand” door een waarde toe te kennen aan zeven onderwerpen:

 

Uiteraard kunt u rekenen op onze begeleiding om aan verbeteringen te gaan werken. Wij noemen dat de Variabele Therapie Mix. Deze is geheel op uw lijf geschreven. Delen van de therapie mix kunnen vanuit uw zorgverzekering vergoed worden.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u hier graag meer over.


Bekijk uw leven eens vanuit een ander perspectief

Naast de JIJENWIJ groepspraktijk heeft JIJENWIJ ook specialisten in huis voor carrière-vraagstukken en voor passend financieel advies. Neem gerust een kijkje:

Ontzorgen door passend financieel advies

Creëren van nieuwe mogelijkheden in uw werk en inkomen

 


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een expert van onze groepspraktijk is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.