Perspectief in uw carrière en inkomen                                                     bel ons: 020-671 40 40    

Uw financiële jas moet altijd blijven passen. Het is maatwerk; geen confectie.

“Vaak zien wij dat cliënten ten onrechte de polissen, hypotheek of andere financiële producten als een vaststaand gegeven beschouwen. Niets is minder waar! Uw leven is dynamisch en daar dient de financiële huishouding naadloos bij aan te sluiten.”

Onze werkwijze

Het start met een kennismaking

Uw financiële huishouding in lijn brengen met uw wensen en behoeften start met luisteren. Dat is wat onze financieel experts doen bij een eerste kennismaking. Er wordt gesproken over uw huidige situatie en uw dromen en wensen voor de toekomst. Er wordt geïnventariseerd: al uw polissen, de hypotheek, uw vermogen, schulden, noem maar op. Pas als dit helder is, kan er een passend plan worden opgesteld. 

Het eerste gesprek zien wij als onze investering in de mogelijke samenwerking. 

Ons advies aan u

Als de toon van het gesprek u bevalt, werken wij een financieel verbeter voorstel voor u uit voor een vaste prijs van 295 euro.

In het voorstel ziet u precies wat er moet gebeuren om uw financiën weer helemaal passend te maken. Bovendien ziet u in één oogopslag wat het voor u oplevert aan kwantitatieve en kwalitatieve voordelen. We leveren een passende oplossing voor u; de basis voor een gezond financieel leven. Op basis van ons verbeter voorstel kunt u de juiste keuzes maken en stappen zetten. Uw adviseur presenteert het plan persoonlijk aan u.

U bent vrij om de uitvoering van ons voorstel door ons te laten doen of door een ander.

Realiseren van oplossingen

Voor vrijwel alle voorstellen die wij maken, doen wij ook de uitvoering. Het voorstel wordt in behandeling genomen door een dossier-behandelaar op ons hoofdkantoor. Hij of zij houdt u regelmatig op de hoogte van de voortgang en meldt zich tijdig als er actie van u gewenst is. Bijvoorbeeld omdat er bepaalde formulieren ingevuld moeten worden. Uw financieel adviseur is tijdens dit proces nauw aangesloten en fungeert als uw primaire aanspreekpunt. Afhankelijk van de intensiteit van de veranderingen in uw financiën duurt dit proces soms wel enkele maanden.

Als uw voorstel helemaal is uitgevoerd, ronden wij dit proces af met een evaluatie. Wij rekenen erop dat u tevreden bent. U kunt een recensie over ons plaatsen op Advieskeuze.nl.

Blijven(d) samenwerken

U profiteert en geniet van de rust en overzicht in uw financiën. Aangezien wij stellen dat uw financiële jas altijd moet blijven passen, nemen wij daarna op gezette tijden contact met u op. Dat dit ook een wettelijke verplichting is, vinden wij uiteraard relevant maar dat is niet onze primaire drijfveer. Het blijven(d) ontzorgen van u in alle omstandigheden staat bij ons hoog in het vaandel. Het is van belang dat u altijd op ons terug kunt vallen.


Bekijk uw leven eens vanuit een ander perspectief

Naast het team van financieel specialisten heeft JIJENWIJ ook specialisten in huis voor carrière-vraagstukken en voor behandelprogramma’s ter verbetering van fysieke vitaliteit en mentale weerbaarheid. Neem gerust een kijkje:

Optimale gezondheid door persoonlijke zorg

Creëren van nieuwe mogelijkheden in uw werk en inkomen

 

Heeft u onze landelijke campagne al gezien?

Interessant voor u? Klik op onderstaande advertentie en ga naar onze speciale website waar u zelf berekeningen kunt maken.

Nuttige berekeningen

Speciaal voor onze vaste klanten, hebben wij een aantal zogeheten “rekentools” beschikbaar gesteld:

NIEUW: De gezamenlijke banken voeren een campagne onder de noemer “Aflossingsblij“. Neem 5 minuten de tijd of uw (geheel of gedeeltelijke) aflossingsvrije hypotheek tot vreugde stemt.


Actuele overzichten:


Fijn om te weten

Wij zijn aangesloten bij AFM onder nummer 12041986 en bij KiFiD onder nummer 300.015487. We staan onder nummer 58271945 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Documentatie (in PDF):

Dienstverlening documenten (kortweg: DVD) conform AFM:


Hoe komen wij tot een passend financieel advies?

Uw adviseur inventariseert en legt uw dossier voor aan de financieel experts op het hoofdkantoor in Amsterdam. Het aldus ingerichte team van experts gaat nadenken over de beste richting. Daar nemen wij gemiddeld twee weken de tijd voor. Het resultaat van dit teamwork is uw financieel verbeter voorstel: een omvangrijk rapport dat op uw lijf passend gemaakt is.


Wat vinden klanten van ons?

Dat er veel nep reviews op het Internet staan, hoeven wij verder niet uit te leggen. Toch stellen wij recensies erg op prijs. Op Advieskeuze kunt u de meningen van anderen nalezen en -als u door ons bent geholpen- rekenen wij erop dat u er ook eentje zelf plaatst.