Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    

Marketing & Communicatie medewerk(st)er

article by: at: 30th jul 2019 under: JIJENWIJ, Vacature

Heb jij al een paar jaartjes ervaring met Marketing, Communicatie en inzet van social media? En wil jij graag werken in een bedrijf die zich inzet voor het welzijn van de medemens? Dan kom je als geroepen.

Eerst even iets over onze formule

Wij leveren maatwerktrajecten voor onze klanten die hulp kunnen gebruiken (al dan niet in combinatie) op de volgende gebieden:

 1. Optimale gezondheid
 2. Kansrijke carrière
 3. Passende financien

De sfeer op kantoor is informeel en doelgericht. Wij doen mooie dingen voor onze medemens. Wij zijn niet verkoopgericht, wij communiceren op basis van het leggen en onderhouden van relaties. Voor de unit “Passende financiën” ligt een mooie functie in het verschiet: campagnes definiëren en uitvoeren op bestaande klantgroepen. De wettelijke nazorg is een vast onderdeel van alle financiële advieskantoren in Nederland. Die vallen namelijk onder de wet- en regelgeving van de Autoriteit Financiele Markten.

Voor ons is dat geen “moeten”, het is doodnormaal om bestaande klanten te blijven informeren over verbeteringen, tips en actualiteiten inzake de financiële huishouding. In die omgeving vorm jij een belangrijke spil. Er is een “Centrum voor Nazorg” opgericht binnen ons kantoor. Daar is een inhoudelijke financieel expert als manager voor aangesteld. Die heeft kennis van de markt, onze klantdossiers en ontwikkelingen in de markt.  Samen met hem en het hoofd Marketing & Communicatie ga je aan de slag om (direct) marketing campagnes op te stellen en zelfstandig uit te voeren.

Jouw taken

 1. Op basis van kennis van de financieel experts binnen JIJENWIJ leg je een kalender vast van (micro-)campagnes die gevoerd gaan worden.
 2. Je bereidt de te produceren communicatiemiddelen (vooral kopij) voor
 3. Je bepaalt de omni-channel aanpak per campagne en richt dit mede zelf in
 4. Je doet effectmetingen en je zorgt ervoor dat respons bij de juiste collega’s wordt neergelegd.

Wij zien jouw het liefst 3 dagen per week actief zijn.  

Skills

 1. Goed in staat ideeën van jouw collega’s op te pakken en te vervatten in campagnes,
 2. Prima in staat om in teamverband tot mooie resultaten te komen,
 3. Accuraat en goed in staat te rapporteren en successen te delen,
 4. Affiniteit/kennis met zaken als WordPress en Mailchimp,
 5. Prima in staat om long en short copy voor te bereiden.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een getalenteerde marketing- en communicatie medewerk(st)er zoals jij bieden we alle ruimte om nieuwe ideeën en campagnes te ontwikkelen. Je staat in nauw contact met Hoofd Marketing & Communicatie en daarmee de directie van JIJENWIJ. En natuurlijk bieden we een goed salaris.

Neem gerust een kijkje op: www.jijenwij.nl en/of www.nieuwewereldburgers.nl (een stichting die hulp biedt aan statushouders; een initiatief van JIJENWIJ). Jouw primaire werkplek is ons hoofdkantoor op de Gyroscoopweg 146 te Amsterdam; een kantoor dat een gevoel van thuiskomen ademt. Kom je snel een kijkje nemen?

Visit Us
Follow Me
Tweet
LINKEDIN
Share