Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    

Passende financiën | Veelbesproken thema |  Het roer omgooien

Die lang gekoesterde droom. De lijst van onmogelijkheden die in uw hoofd zit. Maar in uw hart wilt u toch graag uw droom realiteit maken. Op vele terreinen staan wij u bij. Het begint met het heel duidelijk uitspreken van de ambitie. Die u vervolgens met onze steun waar gaat maken.

 

“Bij de opening van ons nieuwe pand in Amsterdam was het thema van de avond “Lef tonen”. Alle aanwezigen konden op een half A4’tje beschrijven wat de lang gekoesterde droom was. Gastvrouw Pauline de Wilde heeft er drie uit de grote hoeveelheid beschreven dromen, willekeurig uitgepakt. Met deze mensen zijn we nu aan de slag om de droom realiteit te maken. De aanwezigen spraken vrijwel unaniem uit dat het bevrijdend voelde om met pen en papier eens expliciet de gedroomde toekomst op te schrijven. Daarmee is vaak al de eerste stap gezet.”

Het roer om

Ons kantoor bestaat niet alleen maar uit experts op de brede terreinen van Geld, Werk en Gezondheid. De bundeling van al deze expertises stelt ons in staat om uw persoonlijke reis in het leven vorm te geven en te begeleiden. Clienten die wij op deze wijze helpen, zijn niet alleen maar jongeren. Het is zelfs vaak zo dat juist mensen met veel (levens)ervaring de stap met ons durven zetten. Omdat u nooit te oud bent om te doen wat u echt wil. Er komt wel wat kijken bij het roer daadwerkelijk omgooien. Stel, u wilt een bedrijf beginnen. Daar komt een gedegen plan bij kijken, een financiële verwachting, een investering en een marktintroductie. We hebben de expertise allemaal voor u in huis en zo niet, dan sluiten wij naadloos aan op uw partners of organiseren de juiste talenten voor u. Denken in mogelijkheden is het motto.

Niet alleen maar een plan maken

Een plan is de eerste stap, maar het vervolgens echt voor elkaar brengen is toch wat anders. Doorzettingsvermogen, het kunnen omgaan met tegenvallers en gericht blijven op het eindresultaat. Wij staan pal achter u om de ambitie duurzaam waar te maken. Zelf zijn wij hier een goed voorbeeld van: vele zakelijke partners konden niet geloven dat wij een adviespraktijk wilden opzetten die zo sociaal is ingericht. Daar is toch geen geld mee te verdienen? Hoe doen jullie dat? Dat is toch allemaal te mooi om waar te zijn? Talloze malen zijn wij met onbegrip geconfronteerd. Met deze ervaring kunnen wij u spiegelen. Het begint met een visie en een missie. Om vervolgens daar onverdroten aan te blijven werken. Met steun van de juiste mensen. Wij kunnen ons geen mooiere taak voorstellen.


Bekijk uw leven eens vanuit een ander perspectief

Naast het team van financieel specialisten heeft JIJENWIJ ook specialisten in huis voor carrière-vraagstukken en voor behandelprogramma’s ter verbetering van fysieke vitaliteit en mentale weerbaarheid. Neem gerust een kijkje:

Optimale gezondheid door persoonlijke zorg

Creëren van nieuwe mogelijkheden in uw werk en inkomen


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een financieel adviseur is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.