BEL GRATIS: 0800 2025

Persoonlijk OntwikkelplanPERSOONLIJK ONTWIKKELPLAN

Als u bij ons een intake doet, kijken wij in volle breedte naar uw leef, woon en werksituatie. Dat klinkt misschien vreemd, maar vaak zijn er verbanden die van negatieve invloed kunnen zijn op uw vitaliteit.

Het resultaat van ons gesprek met u wordt in een breed overleg van specialisten tegen het licht gehouden. Als er raakvlakken zijn met uw baan en/of uw financiële huishouding dan doen we daarbij een beroep op de coaches en adviseurs die JIJENWIJ ook in huis heeft.

Het resultaat is een persoonlijk ontwikkelplan; de leidraad voor u én voor ons. Uw vertrouwenspersoon staat u op het hele traject terzijde-als vast aanspreekpunt bij alle specialisten.

Uiteraard spreken we de voortgang periodiek met u door om waar dat kan een tandje bij te schakelen, en waar het moet een stapje terug te doen. Zodat u uiteindelijk Fit, Zeker en Vrij in het leven staat.

Zullen we u daar in een persoonlijk gesprek eens meer over vertellen?

JA, IK MAAK NU EEN AFSPRAAK!

Voornaam

Mijn telefoonnummer

Tussen (tijdvak):


Voornaam

Achternaam

Mijn telefoonnummer

Bel me op (datum)

Tussen (tijdvak):

VERTEL ME MEER OVER:

FIJN OM TE WETEN

Wij zijn aangesloten bij AFM onder nummer 12041986 en bij KiFiD onder nummer 300.015487. We staan onder nummer 58271945 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Meer informatie over onze diensten (PDF):
Algemeen | Vermogen | Risico | Hypotheek