Terug naar Gezondheid

Werkwijze

De werkwijze van JIJENWIJ combineert deskundigen en inzichten uit de reguliere zorg met de holistische geneeskunde. Deze aanpak is zeer geschikt voor chronische en complexe problemen en onbegrepen aandoeningen, maar kan ook helpen bij acute enkelvoudige klachten.

Intake

Bij JIJENWIJ voren we eerst een algemeen (niet medisch) intakegesprek met je. Onze ervaring is dat we je zo goed leren kennen en daardoor optimaal kunnen helpen en begeleiden.

Plan van aanpak

Vervolgens behandelt ons team je intake en hulpvraag en stellen we op basis daarvan een persoonlijk plan van aanpak op. Daarbij adviseren we over de geschikte therapie en behandelaar.

Evaluatie

Ook wanneer je in behandeling bent bij een van onze behandelaars, kijkt het team regelmatig mee om te evalueren.  Dit doen we om je de optimale hulp te kunnen bieden. Als we de geschikte behandeling zelf niet aanbieden, verwijzen we je door naar iemand in ons netwerk van externe specialisten. Je kunt dan denken aan een chiropractor, diëtist of een medisch specialist.

Totale begeleiding

Onze ervaring is dat gezondheid, werk en geld onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn in een mensenleven. Wij bieden daarom naast gezondheid ook advies en begeleiding op het gebied van geld (verzekeringen, hypotheken, pensionering) en werk (re-integratie, omscholing, loopbaanbegeleiding etc.). Zo dragen we bij aan een betere kwaliteit van je gehele leven.