BEL GRATIS: 0800 2025

EET- EN LEEFPATRONEN

Als er één onderwerp is waarover de meningen sterk uiteenlopen, dan is het wel voeding. Er is namelijk helemaal geen strikte scheiding tussen goede en slechte voeding. Immers, wat voor de een weldadig is kan voor een ander schadelijk zijn.

Natuurlijk zijn er heus wel algemene regels voor ons allemaal; de bekende clichés als zoveel mogelijk vers eten, voldoende water drinken, minder gebruik van suikers, zout en verzadigde vetten. De wetenschap heeft zich echter te lang blind gestaard op al die afzonderlijke onderdelen.

De specialisten van JIJENWIJ richten de aandacht liever op uw voedingspatroon, spijsvertering en stofwisseling. Wat, hoeveel en wanneer u eet. Of u de tijd neemt en ervan geniet. Maar ook energieverbruik, erfelijke factoren, uw leeftijd en leefklimaat.

Maatwerk dus, om exact de juiste mix van natuurlijke middelen te kunnen inzetten. Zodat u van lekker eten kunt blijven genieten. Daarover gaan we graag het gesprek met u aan.

JA, LATEN WE EENS KENNISMAKEN!

Voornaam

Mijn telefoonnummer

Tussen (tijdvak):


Voornaam

Achternaam

Mijn telefoonnummer

Bel me op (datum)

Tussen (tijdvak):

VERTEL ME MEER OVER:

FIJN OM TE WETEN

Wij zijn aangesloten bij AFM onder nummer 12041986 en bij KiFiD onder nummer 300.015487. We staan onder nummer 58271945 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Meer informatie over onze diensten (PDF):
Algemeen | Vermogen | Risico | Hypotheek