BEL GRATIS: 0800 2025
JIJENWIJ | Gezondheid

JIJENWIJ Gezondheid

Voor we aan de slag gaan, nemen we de tijd om u beter te leren kennen. Dat is de aanpak van JIJENWIJ Gezondheid; een ijzersterk initiatief in de Nederlandse Gezondheidszorg, omdat we elkaars ervaring en kennis bundelen. Daarmee leggen we de basis voor échte individuele aandacht. Zo zijn we benieuwd hoe uw leven eruit ziet, en wat er allemaal aan vooraf is gegaan. Vervolgens kunnen we al snel de meest hinderlijke gezondheidsklachten verminderen, zodat u wat meer ademruimte krijgt.

Daarna ondersteunen we u met het aanpakken van zaken in uw leven die er (mede) toe hebben geleid dat u in uw huidige situatie zit. Bijvoorbeeld bepaalde levenspatronen, werk, eet- en slaapgewoonten of een leefomgeving die van negatieve invloed is op uw gezondheid.

Alles is er op gericht ervoor te zorgen dat u verder kunt met het leven zoals u zich dat had voorgesteld of van had gedroomd. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan een bestaan dat niet -of althans zo min mogelijk- wordt gehinderd door fysieke en/of psychische beperkingen.

Persoonlijke zorg voor iedereen. Daar staan wij voor.
Dr. Alexander Tan, Richard J. SmitRob Groen & Alessandra Sichi

WIJ ONTMOETEN U GRAAG!

Voornaam

Mijn telefoonnummer

Tussen (tijdvak):


Stressreductie

Stress is onze reactie op gevaar en was vroeger in de evolutie belangrijk om in leven te blijven. Nu hoeven we daar niet meer bang voor te zijn.

Klachtbehandeling

Somatische en lichamelijke onbegrepen klachten vragen om een aanpak waarbij niet iedere specialist alleen vanuit het eigen ‘hokje’ denkt.

Medische begeleiding

Het pad naar gezondheid beloopt u weliswaar zelf, maar het hoeft niet alleen. Wij begeleiden u, tot u vindt dat u het (weer) zelf kunt.

Eet- en leefpatronen

Er is geen strikte scheiding tussen goede en slechte voeding. Wat voor de een weldadig is, kan voor een ander schadelijk zijn.

Ontwikkelplan

Op basis van ons persoonlijk intakegesprek, lichamelijk onderzoek en medische gegevens bieden we een individueel ontwikkelplan.

Voornaam

Achternaam

Mijn telefoonnummer

Bel me op (datum)

Tussen (tijdvak):

VERTEL ME MEER OVER: