Terug naar Geld

Lijfrente

Lijfrente is een extra zekerheid voor uw financiële toekomst. Toch bent u er dan nog niet. Het is een complex product, omdat er veel omgevingsvariabelen zijn die grote gevolgen kunnen hebben voor het eindresultaat. Vooral de veranderende wetgeving beïnvloedt uw toekomstig inkomen.

Wat is er allemaal mogelijk

Uw bank of verzekeringsmaatschappij heeft mogelijk al brieven gestuurd over moeilijke zaken als ‘premiegrondslagen’, ‘AOW franchise’, ‘reserveringsruimte’ en ‘factor A’s’. De wetgever doet daarbij ook regelmatig een duit in het zakje. Die u dan weer een stevige duit zou kunnen kosten. Wie het allemaal werkelijk wil doorgronden, zou er een studie aan moeten wijden om vervelende verassingen te voorkomen.

Gelukkig heeft JIJENWIJ specialisten in huis die alle ontwikkelingen op de voet volgen. Als u een lijfrente heeft, kunnen zij die voor u periodiek fiscaal toetsen.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Onze adviseur komt graag bij u langs om samen eens alle mogelijkheden te bespreken. JIJENWIJ doet dat geheel vrijblijvend. Pas wanneer u met ons in zee gaat, zijn er kosten aan verbonden die we vantevoren 100% inzichtelijk maken.