Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    
Passende financiën | Veelbesproken thema |  Duurzame energie oplossingen

De Overheid stimuleert duurzame energieoplossingen in toenemende mate. Naast de subsidies op zonnecellen liggen er ook trajecten om andere duurzame energie-oplossingen gericht in te zetten en wordt het gebruik van gas meer en meer aan banden gelegd.

 

“JIJENWIJ onderschrijft en stimuleert deze ontwikkelingen door haar samenwerking met diverse partijen die energiebesparende maatregelen leveren zoals bijvoorbeeld “Crossing-concepts” maar ook met bijvoorbeeld Energiebespaarders.nl en diverse geldverstrekkers in Nederland die het verduurzamen van de Nederlandse energiemarkt willen stimuleren.”

 

Opzet van de hypotheek constructie

Middels een aanpassing van de bestaande hypotheek en soms een (lichte) verhoging daarvan kun je als consument al snel erg voordelig de gewenste energiebesparingen en -verduurzaming doorvoeren. NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en diverse geldverstrekkers bieden onder gunstige voorwaarden extra ruimte en mogelijkheden om uw hypotheek simpel en snel aan te passen. Uiteraard is iedere situatie anders. Het is dan ook essentieel om met één van onze adviseurs een goed financieel plan hiervoor te maken.

Meerdere mogelijkheden

Lukken de investeringen niet “binnen” de hypotheek, omdat bijvoorbeeld de waarde van uw woning dat niet toelaat, dan is het altijd mogelijk andere oplossingen zoals speciale duurzaamheidskredieten nader te onderzoeken op toepasbaarheid in uw situatie.

 

 


Persoonlijke duurzaamheid?

Onder deze noemer werken wij samen met onze collega’s voor carrière, inkomen en mentale en fysieke vitaliteit. Waar de dingen om ons heen bol komen te staan van duurzaamheidsaspecten, vinden wij dat persoonlijke duurzaamheid minstens zo belangrijk is. Het optimaal vitaal in het leven staan. Neem eens een kijkje bij de andere onderdelen van JIJENWIJ:

Optimale gezondheid door persoonlijke zorg

Creëren van nieuwe mogelijkheden in uw werk en inkomen


Een persoonlijke ontmoeting plannen?

Een afspraak met een financieel adviseur is zo gemaakt.

Klik hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken.


Engergiebespaarders

 

Via energiebespaarders.nl is het mogelijk in een paar minuten een eerste indruk te krijgen van de duurzame energie-oplossingen voor uw huis. U krijgt direct te zien wat de mogelijkheden zijn.