Perspectief in uw carrière en inkomen                                                     bel ons: 020-671 40 40    

Duurzaam wonen in de toekomst 

Woningbezitters kiezen voor duurzaam wonen. Maar wat is dat precies?

Wat is duurzaam wonen eigenlijk?

Duurzaam wonen of bouwen heeft alles te maken met optimaal rekening houden met het milieu, zoals streven naar zuinig water- en energieverbruik. U kunt hierbij denken aan zonnepanelen, waterpompen. maar ook isolatie systemen, zodat u minder energie verbruikt met positief gevolg voor milieu en portemonnee. 

Waarom kiezen voor duurzaam wonen?

Duurzaam wonen is een investering, maar wordt wel terugverdiend in een zekere periode. Want u bespaart op uw maandlasten. Het financiële aspect speelt natuurlijk een grote rol. Verduurzaming van uw woning levert een fijne bijdrage aan schoner wonen en leven; voor sommigen een reden op zich om “om” te gaan. Huizen zijn ongeveer voor 33% verantwoordelijk van CO2-uitstoot binnen onze maatschappij en dat kan natuurlijk veel beter.

Duurzaam wonen is gezond

Uw woning kan van grote invloed zijn op uw gezondheid, door duurzaam te gaan wonen kan het zelf zo zijn dat allergieën en ziektes voorkomen kunnen worden. U kunt denken aan beter ademende bouwmaterialen voor de toevoer van kwalitatief betere lucht. 

De mogelijkheden voor uw woning weten?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te verduurzamen. Iedere woning is weliswaar anders en biedt bepaalde mogelijkheden. Banken hebben een specifieke hypotheekvorm voor verduurzaming.  Meer weten over duurzaam wonen in de toekomst? Maakt vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs en bekijk samen de mogelijkheden. Uw leef- en woonwensen voor de toekomst worden meegenomen in het duurzaam wonen-plan evenals de maandelijkse hypotheeklasten.

Heeft dit artikel uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op:

Visit Us
Follow Me
Tweet
LINKEDIN
Share