Perspectief in uw carrière en inkomen                                                     bel ons: 020-671 40 40    

De duurste versus goedkoopste gemeenten in ons land

Aan het overwegen om elders te gaan wonen? Wij hebben een overzicht gemaakt van de duurste en voordeligste gemeenten voor wat betreft de aankoopprijzen. Zorgvuldig kiezen waar je wil wonen en voor welke prijs, we zetten ze allemaal op een rijtje;

 

 

De cijfers van CBS hebben vastgesteld dat Blaricum de duurste gemeente is met een gemiddelde van 902.000 euro, gevolgd door Laren met een gemiddelde van 779.000 euro. De voordeligste gemeenten in Nederland zijn onder anderen; Stede Broec met 238.000 euro en Enkhuizen 242.000 euro. Het voordeligst bent u uit in Delfzijl waar het gemiddelde op 142.000 euro ligt. Een snelle rekensom geeft aan dat in Blaricum een gemiddeld koophuis  760.000 euro duurder is dan in Delfzijl.

De gewenste financiering persoonlijk bespreken met een professional? Maak vrijblijvend een afspraak. Dan inventariseren wij uw woonwensen en financiële mogelijkheden. Of neem even de tijd om zelf te gaan rekenen voordat u het gesprek in gaat. Weet u meteen in welke gemeente u kunt gaan kijken! 

Visit Us
Follow Me
Tweet
LINKEDIN
Share