BEL GRATIS: 0800 2025

DIT IS JIJENWIJ

JIJENWIJ biedt perspectief in geld, werk & gezondheid. En dat begint bij betrokkenheid van onze adviseurs, coaches en specialisten bij uw leven. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht.

Daarbij maakt het niet uit waarvoor u ons uitnodigt. Of dat u door anderen naar ons bent doorverwezen; zoals het UWV, uw bank, verzekeraar of behandelend arts. Dankzij onze gebundelde kennis en ervaring zijn we altijd in staat om u duurzaam van dienst te zijn. 

De mensen van JIJENWIJ stellen alles in het werk om uw positie te verbeteren. Dat kan op specifieke onderdelen zijn, maar ook in de volle breedte. Of het nu om uw financiële huishouden gaat, het werk of gezondheidsklachten. Samen zoeken we naar de beste oplossing(en).

En met die visie zijn we uniek in de markt. Wat we dankzij een groeiend team van vakadviseurs, -coaches en -specialisten steeds krachtiger kunnen laten zien.

Met u aan tafel

Maak hier alvast kennis met de voorhoede van JIJENWIJ. Deze mensen gaan samen met u aan de slag.

Achter de schermen

Uw persoonlijk adviseur, coach of specialist wordt bijgestaan door de medewerkers op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Hoe het begon

JIJENWIJ bestaat alweer meer dan tien jaar. Het was een spannend zakelijk avontuur dat ons uiteindelijk bracht tot een brede adviesgroep.

Partners

We werken samen met banken, verzekeraars en advieskantoren; onze voorwaarden zijn transparantie en klantgerichtheid.

Onze vacatures

Heeft u talent en ambitie? Prachtig, maar niet genoeg. JIJENWIJ zoekt boven alles mensen die met passie hun werk doen.