Terug naar Dit is Jij en Wij

Achter de schermen

Uw persoonlijk adviseur, coach of specialist wordt bijgestaan door de medewerkers op het hoofdkantoor van JIJENWIJ. Daar zorgen wij ervoor dat onze mensen in het veld optimaal voor u kunnen presteren. Met passie, teamgeest en in een uitmuntende sfeer.

Onze werkwijze

Voor de goede orde: bij ons hangen geen duurbetaalde managers rond die kostbare tijd verdoen met het uitdelen van lakens. Iedereen werkt hier mee, weet wat er speelt en wat er moet worden gedaan.

Want bij het uitvoeren van ons persoonlijk advies komt veel kijken. Op ons kantoor worden alle dossiers tot achter de komma in beeld gebracht. En zorgen we voor een efficiënte planning. Ook hebben we veelvuldig contact met bijvoorbeeld verzekeraars, banken, UWV’s, gemeenten en werkgevers om de zaken voor u in orde te maken én te houden.

Adviestraject

Bovendien zorgen we dat elk contactmoment met u tot een prettige herinnering leidt. Van het maken van een afspraak bij u thuis tot en met een goed verloop en einde van het adviestraject, waarbij u ook vanuit het klantcontactcentrum wordt begeleid. Als u bij ons in Amsterdam bij ons langskomt staan onze gastvrouwen voor u klaar, zodat u zich ook dan direct op uw gemak voelt bij JIJENWIJ .