Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    

De verzilverhypotheek

Haal geld uit uw stenen

Veel ouderen in Nederland hebben alleen een AOW uitkering. Als er sprake is van een eigen woning, is het goed denkbaar dat er “waarde in de stenen” zit. Kapitaliseren betekent verkoop en dat is nu juist niet de bedoeling. De verzilver hypotheek biedt mogelijkerwijs uitkomst. Hier kan u niet alleen (een deel van) de overwaarde van het huis liquide maken, u betaalt geen rente en de lening mag ingelost worden binnen 75 jaar.

Met het vrijkomende geld kunt u alle kanten op. De (klein)kinderen helpen bij de aanschaf van een woning, direct aanvulling van uw AOW of van uw pensioen, inkopen van zorg en zelfs consumptieve bestedingen. Dat is helemaal afhankelijk van uw behoeften en risicoprofiel uiteraard.

Bent u ouder dan 57 maar heeft u nog niet de pensioengerechtigde leeftijd bereikt? Ook dan biedt de verzilverhypotheek mogelijkheden. Denk hierbij aan een verbouwing van uw woning, geld voor een tweede huis of geld voor investeringen.

Wilt u meer weten over de VerzilverHypotheek, zoals de voorwaarden en hoe het binnen uw huishouden het beste past? Neem dan contact en wij maken direct tijd voor u vrij voor een vrijblijvende afspraak met een van onze financieel experts.

Wat vinden klanten van ons?

Dat er veel nep reviews op het Internet staan, hoeven wij verder niet uit te leggen. Toch stellen wij recensies erg op prijs. Op Advieskeuze kunt u de meningen van anderen nalezen en -als u door ons bent geholpen- rekenen wij erop dat u er ook eentje zelf plaatst.

Heeft dit artikel uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op:

Visit Us
Follow Me
Tweet
LINKEDIN
Share