Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    

De verzilverhypotheek loopt storm

article by: at: 25th apr 2019 under: Passende financiën

Uw overwaarde als inkomensaanvulling

De AOW-leeftijd bereikt en is uw huis meer waard dan de hypotheek? U kunt met de verzilverhypotheek de overwaarde van het huis opnemen. Zonder dat uw maandlasten omhoog gaan en zonder uw woning te hoeven verkopen.

Steeds meer mensen kiezen ervoor de overwaarde van het huis op te nemen. Met het geld van de overwaarde heeft u verschillende mogelijkheden; inkomen aanvullen, de (klein)kinderen helpen of beleggen. Dat is geheel afhankelijk van uw inkomenswensen en uw financieel risicoprofiel.

De hypotheek voor senioren wordt door diverse banken aangeboden. Alle adviseurs worden nu geïnformeerd wat de verzilverhypotheek inhoudt. Er zijn een aantal voorwaardes waar u aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de verzilverhypotheek. 

Meer weten over de verzilverhypotheek? Neem contact met ons op en wij kijken of u in aanmerking komt en welke bank de beste voorwaardes biedt voor uw situatie.  Uw financieel plan dient namelijk is alle fasen van uw leven te blijven passen. 

Wat vinden klanten van ons?

Dat er veel nep reviews op het Internet staan, hoeven wij verder niet uit te leggen. Toch stellen wij recensies erg op prijs. Op Advieskeuze kunt u de meningen van anderen nalezen en -als u door ons bent geholpen- rekenen wij erop dat u er ook eentje zelf plaatst.

Heeft dit artikel uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op:

Visit Us
Follow Me
Tweet
LINKEDIN
Share