Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40    

Financieel Toptalent

article by: at: 27th aug 2019 under: JIJENWIJ, Vacature

Wij zijn voortdurend op zoek naar ervaren financieel adviseurs die zich thuis voelen bij onze visie en formule. U krijgt een opleiding en een persoonlijke coach toegewezen, die zelfs met u meegaat in een aantal adviesgesprekken. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. U krijgt voldoende tijd en gelegenheid om het optimale advies te geven aan de klant.

Goede communicatieve skills en een scherp afgestelde gevoelsradar zijn primaire vereisten. We verwachten natuurlijk ook dat u op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt en dat u gemotiveerd bent om te blijven leren.

ALS FREELANCER
Ons samenwerkingscontract biedt een uitstekend verdienmodel, en u krijgt alle instrumenten aangereikt om succesvol uw werk uit te voeren.

U bent tenminste 3 dagen en deels avonden beschikbaar om met ons samen te werken. U houdt ervan eigen baas te zijn. U vindt het heerlijk om met klanten in gesprek te gaan bij hen thuis of op ons hoofdkantoor. U bent 100% vrij in uw advisering. Spreekt dit aan? Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Uiteraard bent u gediplomeerd voor alle aspecten van het levenbedrijf.

IN LOONDIENST
Ook fijn. In dat geval het liefst full-time aan de slag. U krijgt een portefeuille van klanten toegewezen in de eigen regio waarmee u direct aan de slag kunt. Wij rekenen er op dat u ook een eigen netwerk van klanten meeneemt. U neemt zelfstandig contact op en maakt afspraken; daarbij ondersteund door het contactcentrum.

Bij een dergelijke functie passen goede arbeidsvoorwaarden. Die bieden wij u.

Zin in? Solliciteer dan via onderstaand contactformulier.

Visit Us
Follow Me
Tweet
LINKEDIN
Share