Perspectief in Geld, Werk en Gezondheid                                                     bel ons: 020-671 40 40

Inmiddels 45-plus en boordevol ambitie?

Werknemers van 45 jaar of ouder kunnen in 2019 budgetneutraal advies krijgen van een loopbaanadviseur. Speciaal voor deze doelgroep is een een subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers opengesteld. De loopbaanadviseur doet namens u een beroep op deze regeling en daarmee is een budget van 600 euro beschikbaar voor persoonlijke begeleiding.

Ontwikkeladvies; wat houdt dat in? 

Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met een coach van JIJENWIJ Werk. Samen met uw coach wordt gekeken naar uw huidige werkzaamheden, uw talenten en wensen. De coach kan u ook helpen om nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is door de subsidieregeling voor de werkgever en voor u als werknemer, geheel kosteloos. Beraadt u zich op uw toekomst? Een uitstekend moment om met ons in contact te komen.

Wat kan een loopbaanadviseur voor u betekenen? 

Gesprekken met een loopbaanadviseur leiden tot nieuwe inzichten. Hoe ziet u uw toekomst tot uw 67 ste en wat is uw passie? Met uw loopbaanadviseur kunt u vrij denken over wat u wilt en hoe dit mogelijk te maken is.

Hoe kunt u gebruik maken van het ontwikkeladvies? 

Simpelweg door contact op te nemen met JIJENWIJ Werk. Wij plannen dan direct een intakegesprek met u in. De subsidieregeling is weliswaar geldig tot 01 juli 2020, maar als u uw carrière tegen het licht wilt houden, kom dan snel in actie.  Het formulier vindt u onderstaand.


Fijn om te weten

Waar nuttig en/of nodig werkt JIJENWIJ samen met UWV’s, gemeenten en werkgevers. Soms wordt u door deze instanties aan ons doorverwezen.

Ook zijn wij aangesloten bij Blik op Werk, het keurmerk voor onder meer re-integratie professionals.

Heeft dit artikel uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op:

Visit Us
LINKEDIN